[rev_slider_vc alias=”home-04″]
Our farm is a second-generation organic farm that was our parents, Mark & Renée Elliott’s dream to offer the best and healthiest range of organic foods available as well as promote health in the community.
JERRY HANSEN / Director Organik
Discover
featured products
Why choose our healthy store?

Our farmers
we are brilliant farmers

Michael Andrews
Born on the farm in Capay, Michael showed an early proficiency in the machine shop and is responsible for designing tools used on the farm today.

Kathleen Barsotti
Born in Belmont, CA, Kathleen attended UC Riverside where she earned her B.S. in Agriculture. She is sole proprietor and manager of the farm.

mark ronson
He has commitment to build a strong financial model for farmers to connect produce directly to consumers by strategically managing our current programs.
We love our clients
I'm absolutely thrilled with the beautiful produce. What a treat to find your box at our door. It means the world to my kids and me. Thank you so much for the delicious fruits and veggies!

I've been receiving a box from you guys for roughly one year now, and absolutely love it. I could not be happier with the fresh produce I receive. Thanks so much for all you do!

Since we have started receiving your produce my children are eating lots more carrots. It is because your carrots taste so much better than the kind we were getting in the grocery store.

Latest
from our blog
Belcolade – истински белгийски шоколад
Белгийският шоколад има световна репутация за превъзходно качество и вкус. Belcolade – истинската белгийска марка шоколад, притежава богато ноу-хау, за да превърне всяко шоколадово изживяване в чист екстаз благодарение на уникалния и широк спектър от вкусове. От Belcolade казват “Ние се гордеем, че сме част от богатите традиции и наследство, които са спечелили на белгийския...
Cacao Trace защитава фермерите и променя стандарта за шоколад
ВКУСЪТ е това, което прави шоколада толкова обичан и привлекателен, но днес този вкус е застрашен от негативни чувства, които го свързват с бедността на фермерите, дисбаланса в разпределянето на печалбите, генерирани от големите световни производители, използването на детски труд в отгелжаденото на какао, обезлесяването на огромни територии, неравенството между половете. За да продължим да...