Начин на приготвяне: Класически – задушете ризотото за няколко минути в една супена лъжица зехтин или масло. Постепено добавете гореща вода около 700 мл като разбърквате непрекъснато. Оставете да ври 20-25 мин. на слаб огън.

Нашите предложения: за приготвяне на класическо ризото добавете 1/3 чаша бяло вино преди да добавите водата. За приготвяне на кремообразно ризото, преди сервиране го поръсете с пармезан или залейте с разтопено масло.

Състав: Карнароли ориз * 88%, тиквички * 4,8%, скариди 1,2%, натурална морска сол, оризово брашно *, лук *, целина *, моркови *, магданоз *, праз лук*, екстра върджин зехтин *, чесън *, царевично нишесте *, мисо * (соя *, ориз *, вода, сол, коджи), екстракт от мая, подправки *

* От биологично земеделие.

Алергени: скариди, целина, соя

Хранителни стойности: Енергия: 1570 / 370kJ / kcal; Мазнини: 0,6g, от които наситени: 0,1g; въглехидрати: 83g от които захари: 1,8g; протеини: 7,9g; сол: 1,9g.

Съхранение: на сухо място

Количество

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ризото със скариди и тиквички – био”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани