Канелата е една от най – разпространените ароматни подправки, която намира широко приложение в кулинарията. Най-известна е употребата й в сладки храни и напитки. В индийската кухня се използва като подправка и във всякакви солени ястия. Вкусът и ароматът на канела се съчетават изключително добре с ябълки и шоколад. Добавена към горещ шоколад или пък греяно вино, им придава разкошен гурме привкус.

Установено е, че канелата е сред най-силните антиоксиданти в света.

Канелата се добива от вътрешната част на кората на вечнозелени дървета, разпространени в ?ндия, Шри Ланка и Южна Америка.

Състав: 100% чиста канела* *от биологично производство

Съхранение: на прохладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Био Канела, 35 г”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани