За връзка с нас: +359 876 806 270 | E-mail: us@gourmanic.us
My Cart
0.00 лв.
Blog

Belcolade – истински белгийски шоколад

Белгийският шоколад има световна репутация за превъзходно качество и вкус.

Belcolade – истинската белгийска марка шоколад, притежава богато ноу-хау, за да превърне всяко шоколадово изживяване в чист екстаз благодарение на уникалния и широк спектър от вкусове.

От Belcolade казват “Ние се гордеем, че сме част от богатите традиции и наследство, които са спечелили на белгийския шоколад тази изключителна репутация. И ние работим усилено, за да защитим и подобрим тази репутация чрез несравнима отдаденост на качеството, иновациите, обслужването на клиентите и най – вече лидерството във вкуса. Поради тази причина целият ни шоколад е – и винаги е бил – произведен във фабриката ни в Erembodegem, близо до Aalst, Белгия. Вашата гаранция за истинското белгийско шоколадово изживяване.”

Още през 80 – те години, когато много от големите водещи белгийски шоколадови компании се поемат от чуждестранни фирми, белгийците решават да защитят един от най – ценните елементи от кулинарното наследство на Белгия: истинският белгийски шоколад.

В резултат на това през 1988 г. се появява нова марка, предлагаща най – качествения шоколад, произведен изключително в Белгия. Новата марка е Belcolade – всъщност много повече от нова марка, Belcolade e кулминацията на колективната страст към страхотния вкус на истинския белгийски шоколад.  Ннай -добрите световни експерти работят усилено върху разработването на изключителна гама от вкусове, произведени от внимателно подбрани какаови зърна. Резултатът е гамата Belcolade Selection, истинско произведение на изкуството, което перфектно балансира горчив и сладък вкус, налично в пълна и изчерпателна гама.

Вкусете разликата с Belcolade 🙂

Разгледайте и поръчайте онлайн тук: https://gourmanic.bg/produkt-kategoriya/за-сладки-изделия/

Повече информация за нас и продуктите,които предлагаме, може да откриете на нашия сайт тук: https://gourmanic.bg

 Доставяме в цялата страна в рамките на 48 часа без неделя и празнични дни.

 

 

 

Leave your thought