За връзка с нас: +359 876 806 270 | E-mail: us@gourmanic.us
My Cart
0.00 лв.
Доставка и рекламации

Начинът на доставка и рекламации са неизменна част от Условията за ползване на страницата www.gourmanic.bg

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Всяка индивидуална поръчка се обработва в рамките на 24 часа и се изпраща на посочен адрес на доставка до 2 работни дни след потвърждение от страна на Гурманик ЕООД на посочен от клиента и-мейл адрес.

Поръчаните продукти се опаковат съобразно вида им и транспорта за доставка.

Стоката може да бъде получена от клиента или трето лице, което не е титуляр на заявката, но се намира на посочения от клиента адрес на доставка. При предаване на стоката получателя подписва придружаващите я документи.

В случай, че клиента не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на пратката, Гурманик ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената стока.

Поръчки за закупуване на продукти от нашия сайт, направени отделно една от друга,  не могат да се групират при изпращането им по куриер, освен ако клиента не ни уведоми предварително за това свое желание и не получи нашето писмено съгласие по посочен от него и-мейл адрес.

РЕКЛАМАЦИИ

В зависимост от всеки частен случай, ние “Гурманик” ЕООД можем да приемем рекламация до 14 работни дни, само ако закупените продукти са в ненарушен търговски вид.

Повече информация относно връщането на вече закупена стока може да видите в раздел Условия за ползване